web analytics
рязане на дървета
Нашите услуги по премахване на растителност

Рязане на дървета и клони

Ако имате нужда да отстраните опасно или твърде старо дърво, както и клони, които пречат или ще започнат да пречат – ние сме Вашите хора. В практиката си сме работили с най-различни видове дървета – топола, бух, дъб, орех и др. За нас с приоритет е използването на вече отсечените дървета и клони, ако състоянието им го позволява.

Разполагаме с професионална техника за прецизно изпълнение на услугата, като това зависи от спецификите на конкретния случай. Където се налага, използваме и моторни резачки, а за случаите, в които дърветата се намират в близост до сгради, имаме на разположение и камион-вишка.

Безплатен оглед

Важно е да имате предвид, че в тази дейност е трудно да се обобщава, всеки случай е частен и е необходим индивидуален подход. Ето защо ние предлагаме безплатен оглед и консултация, на която ще уточним стъпките напред и ще предложим справедлива цена за труда си.

Модерна техника и оборудване

При рязане на дървета и изобщо за всички услуги, с които можем да сме Ви полезни, използваме най-модерна техника и оборудване, които от своя страна допринасят значително за удовлетвореността от крайния резултат на нашите клиенти. Опитът и дългогодишният стаж също са от ключово значение за професионалното изпълнение. Неведнъж се е налагало да се справяме с извънредни ситуации и предизвикателства, които изискват от нас експедитивност и гъвкавост, така че смело гарантираме, че сме надежден и коректен партньор. Можете да разчитате на бърза намеса и опит в дейностите на височина при зимни условия, дъжд или вятър.

Цени:

Премахване на дървета

Топола – кавак (разклонена)
  • 300 лв. – 1500 лв.

Иглолистни дървета
  • 150 лв. – 1600 лв.
Бук, дъб, орех, липа
  • 100 лв. – 1800 лв.
Топола – пирамидална
  • 200 лв. – 2000 лв.
Премахване на опасни дървета и клони в близост до сгради
  • от 800 лв.
Кастрене на дървета
  • По договорка
Извозване на отсечени дървета и клони
  • По договорка
рязане на дървета
Успяхме ли да предизвикаме интереса ви?

Нашите услуги накратко

0 +
Изпълнени проекти
0 +
Доволни клиенти
0 +
Подрязани дървета
0 +
Косени тревни площи
Обадете ни се на
Или получете безплатна оценка