web analytics
разчистване
Нашата услуга

Почистване на терени

Сигурни сме, че сте виждали на какво може да заприлича една зелена площ, ако не се поддържа с години, а даже и с месеци. Най-фрапантните случаи са си спечелили красноречивото прозвище „джунгли“ и за тяхната обработка са необходими много време и ресурси. Разбира се, ние имаме немалко подобни казуси в дългогодишния си опит в почистването на дворове. И все пак дори ситуацията при Вас да не е толкова сложна, практиката сочи, че собствениците на дворове и градини често имат нужда от почистване от растителност, корени или изсъхнали дървета и храсти. Понякога това налага рязане и премахване, косене и друг тип дейности, които изискват професионална техника. Разбира се, ние разполагаме с такава, както и с оборудването, което е необходимо за извозването на всичко излишно до депо за зелени отпадъци.

Безплатен оглед при почистване на дворове

Ако имате нужда от нас, както обикновено, ще започнем с безплатен оглед на място в удобно за Вас време. Заедно ще обсъдим състоянието на терена и ще дадем експертната си оценка за това, от което според нас имате нужда. Ще Ви разясним всичко, което Ви интересува и ще определим срока за изпълнение, който Ви устройва. След изготвяне на офертата и съгласие от Ваша страна, спокойно можем да се заловим за работа, съобразявайки се с Вашите изисквания и предпочитания.

Цени:

Разчистване на терени

  • Почистване на дворове, терени, площадки и подобни видове терени от всякъкъв вид растителност. Цената варира според обема на работа
  • 0,60 лв. – 3,50 лв./кв.м.

почистване на терен
почистване на терен
Успяхме ли да предизвикаме интереса ви?

Нашите услуги накратко

0 +
Изпълнени проекти
0 +
Доволни клиенти
0 +
Подрязани дървета
0 +
Косени тревни площи
Обадете ни се на
Или получете безплатна оценка