web analytics
Озеленяване
Нашите услуги по

Озеленяване

Озеленяването е сложен и продължителен процес, за който не е достатъчно просто да имате знания и умения, но и доста свободно време. Ще трябва да посветите немалко усилия както за създаването на мечтаната градина, така и за поддръжката ѝ, без която декоративните растения не биха могли да се развият по оптималния начин.

Ясно е, че наред с всички задължения, които Ви чакат, трудно бихте се справи сами и с цялата тази работа. Добрата новина е, че това просто не е нужно. Така както не е нужно сами да се подстригвате, да ремонтирате автомобилите или домовете си, да отстранявате проблеми в канализацията и т.н. Късметлии сме да живеем във времена, в които за всяка една от тази дейности има компетентни специалисти, на които можете да разчитате. В сферата на градинските услуги и почистването определено може да се доверите на нашия дългогодишен опит, професионализъм и експедитивност.

Изграждане на поливна система

Да започнем от изграждането на поливната система, тъй като това категорично е важна и необходима дългосрочна инвестиция. Тя със сигурност ще Ви бъде възвърната многократно през годините и е най-добре да се планира още на етап проектиране на озеленяването. С постепенното намаляване на водните ресурси, икономичното и разумно използване на водата от година на година става все по-наложително. Една такава система намалява в пъти количеството на водата, необходима за поливане на зелените площи. От нас запомнете едно – красива градина със здрави растения без напоителна система просто не може да съществува.

Полагане на чимове

След този ключов етап за мечтаната градина продължаваме към полагането на чим, което се явява един от най-лесните и бързи начини за затревяването ѝ. Чимовете представляват готови затревени късове, които се вкарват в предварително подготвения за тази цел терен. Важно е той да бъде добре заравнен и от ключово значение е видът чим да е подбран от специалист в зависимост от почвените специфики, климатичните условия и начина, по който ще бъде поливана тревната площ. Имайте предвид, че ако изберете чим, задължително е да осигурявате редовно и обилно поливане. Разбира се, може да се спрете и на други варианти, за които също ще Ви съдействаме с удоволствие, а именно – сеене на райграс, готова трева, туи, рози и т.н.

Пръскане против кърлежи

Не на последно място – важно е да се погрижите мечтаната градина да не бъде нападната от вредители. Защото колкото и добра да е поливната система, колкото и красиви да са зелените площи, истината е, че кърлежите могат да съсипят целия труд за нула време. В крайна сметка за какво са всички тези усилия, ако няма да можете да прекарвате време сред зеленината и да ѝ се радвате отблизо.

За да бъде смислено всичко, което сме изградили, няма как да прескочим етапа на пръскане против кърлежи.

Безплатен оглед

Вече разполагате с необходимата информация и сега остава само да се свържете с нас на тел. 0877 92 25 50

Ще започнем с безплатен оглед на място в удобен за Вас ден и час, по време на който ще обсъдим от какво имате нужда и как да го постигнем. Заедно ще планираме процеса напред, като не само гарантираме за изпълнение на срока, с който сме се ангажирали, а и за това той да бъде максимално кратък. Работим стегнато, чисто и в пълна прозрачност.

Цени:

Пръскане

  • 100 лв. – 300 лв./декар
  • Цялостно или частично извършване на нужните градинарски дейности за вашата градина.
  • По договаряне
  • Затреваване и залесяване на ливади, паркове и градини с всякъкъв вид растителност.
  • По договаряне
NikiGarden
Успяхме ли да предизвикаме интереса ви?

Услуги свързани с озеленяването

0 +
Изпълнени проекти
0 +
Доволни клиенти
0 +
Подрязани дървета
0 +
Косени тревни площи
Обадете ни се на
Или получете безплатна оценка